Nem szoktam ilyet, most mégis pár mondatot szólok a legegyszerűbb, igazából értelmetlen, de sok nézőt lekötő műsorról, amit legtöbbször én sem hagyhatok ki.

Alekoszról annyit, hogy szerintem a VV4 győzelmét abszolút megérdemelte. Én a műsort akkor láttam először, mikor a Gombit kiejtette, de onnantól sem folyamatosan néztem, csak alkalmanként ha úgy alakult, mivel annyira lapos, értelmetlen. Azért az előző kijelentésem - miszerint megérdemelten nyert, mert függetlenül attól, hogy nem állandóan néztem, azt láttam, mennyi konfliktusa volt, szinte mindenki utálta, mikor visszament párbajról, és ezt bezárt körülmények között elviselte, végigjátszotta, míg voltak gyengék, akiknek nem is volt igazán problémájuk, mégis feladták, lásd Laci - ő egy gyenge személyiség szememben.

Ez az új műsor érdekes, hiszen olyan speciális esetről van szó, mikor nem a férfiak harcolnak a nőkért, ahogy elfogadott, hanem pont fordítva. Épp megjegyeztem magamba, mennyire nehéz ezeknek a lányoknak - na nem baj, legalább kicsit átérzik ők is, milyen az, mikor mi férfiak harcolunk nőkért kétségek között, aztán hiába..
Viszont a valóság az, hogy azóta kibújt a szög a zsákból illetve gondolható is volt: többen csak a szereplés miatt jelentkeztek, és nem azért, mert Alekosz kell nekik.
Tehát, nem is annyira az ez a műsor, aminek látszik, és tény, így a ritkult mezőben vannak, akik nem a tv szereplés miatt jelentkeztek, de összességében nem annyira érvényes az előző sajnálatom, mint korábban éreztem. Valamint sok szituációban érezni eléggé megrendezett ez a műsor, kevés a véletlen, vagy nincs is.

A szereplők - mivel már kevesen vannak, így nevüket is tudom, jellemezném őket. Legutálatosabb számomra a testvérpár, ma kiesett az egyik, remélem legközelebb a másik is megy. Inkább nem minősítem őket, nehogy később baj legyen belőle.. Nem is értem, hogy nem estek még ki mindketten... A közösségben ennyire nem tudnak viselkedni, plusz kamerák előtt erre még inkább figyelni kéne...tiszta szégyen, ők nem Alekosz miatt mentek be ez egyértelmű, de a szereplésük szerintem inkább lehúzza őket, minthogy karriert építsen. Normális ember a társaságukat is kerülni fogja, ha eddig nem tette.
Andrea számomra közömbös, meg kicsit idős, ami nem jelenti azt, hogy valóban az, hiszen 34 évesen nem öreg az ember.
Olga különleges számomra, magas, orosz, hideg kisugárzású, állandóan elutasító, az elején még kedveltem, most már gáz.
Barbara nagyon aranyos, kedves, nem csúnya, csak nálam mégis külsőre nem olyan, ami lázba hozna.

És a végére; két kedvencem van, Vera, Brigi - egyébként mindkettő utólag bevallottan csak a szereplés miatt jelentkezett. Brigit nálam az húzza lejjebb, hogy foglalkozásánál azt írják "escort" ami ha google barátom jól mondja luxusprostit (?) jelent.
Vera meg egy egyértelműen plazacica kaliberű, abszolút kedvencem, tipikus jó nő, nekem nagyon bejön, ahogy kinéz, meg aranyos, ahogy olyan butuskának teteti magát. Szóval nekem ez a két nő tetszik igazán (ahogy gondolom a legtöbb férfinak), más kérdés, hogy a férfiaknak pont az ilyenekkel gyűlik meg leginkább a baja - szerintem. Hát ez kell nekünk, mííí?!

Hogy kivel járna jól Alekosz azt nehéz megmondani. Igazából a műsor alatt folyamatosan hullik le a lepel mindenkiről, hogy kurva volt meg miket csinált mellette. Úgyhogy felesleges erről beszélni mert ez a műsor a kurvák reklámjáról, az rtlklub pénzcsinálásáról, és természetesen a nézők szórakoztatásáról szól. Számomra csak az visszataszító, hogy ilyen és hasonló hulladék műsorokkal rengeteg pénzt lehet keresni, ami nem nálam köt ki.
Nagyjából ennyi.

Szerintem egyébként Vera fog nyerni, mert neki nincs olyan múltja, mint másoknak, fiatal, bombanő, és Alekosz nem szokott tetszeni az ilyen nőknek, ergo kapni fog az alkalmon. Na meg a szövege se semmi. Merre van a hotdogos, annyira megéheztem egy virslire? :D
Most látom, ilyen hülyeségről is mennyit lehet írni... Lehet bulvársajtóba kellene cikkelnem :D

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr765864018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinyti 2011.05.17. 22:05:21

Fú apám!
Nyugtass meg, hogy ez a bejegyzés volt a mélypont, és ennél lejjebb már nem lesz...:p

gaborjozsef 2011.05.17. 22:05:37

Nem volt semmi újdonság, ez meg aktuális :D Nem merek ígérni semmit :D

anonymous 2011.05.18. 15:05:14

Névtelen writes:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/18/alekosz_nem_mer_szexelni/

"...abban teljesen biztos vagyok, hogy nőből való nővel még nem nagyon volt dolga"

anonymous 2011.06.15. 17:06:17

Névtelen writes:

Óóóó még itt is ez megy?! :O
Nem volt elég örökké engem traktálnod ezzel a bunkó műsorral? :D
Ilyenre időt pazarolni...

gaborjozsef 2011.06.16. 07:06:32

Te aztán biztos ezzel voltál traktálva...haha.lol.. na m1..
úszószemüvegre fél óra az nem időpazarlás, mi? és még nem is vettél... Én max 5 perc alatt eldöntöm az ilyet... hát ennyit erről, ez a post jót tett az oldal látogatottságának, és nem került fél órámba..

anonymous 2011.06.19. 22:06:34

Névtelen writes:

Gratulálok...most aztán beolvastál nekem (Y)
Am ha emlékszel, ha nem, sokat pofáztál nekem erről a nyamvadt műsorról. Meg az alávaló világról is :)

gaborjozsef 2011.06.21. 21:06:44

Mert egy kurva jól megcsinált műsor. A szarból várat építeni tipikus esete. Lehet szidni, de el kell ismerni, profi munka a semmiből!
süti beállítások módosítása