Régi Swift Klub!

2011.11.27. 17:33

Kérem a normális tagokat álljanak ki mellettem, kérdésem is lenne ott, és mindenkinek könnyebb lenne, ha visszakapnám a felhasználónevem, oda írhatnának, nem kéne ide beregisztrálnia miattam a fél klubnak, mert hiányzom nekik! :) Más regisztrációval nem akarok menni, csakis a régivel!!! Ismét hangsúlyozom nem tiltást kértem hanem törlést! Vagy törölni vagy visszaengedni, ezek a lehetőségek, de a végleges tiltás az tényleg azt vonja maga után amit előrevetített valaki alap-tag tiltás esetére, miszerint elhíresztelem hogy ok nélkül tiltottak, és mien hely ez már, de tényleg, ha így van, rajtam kívül 2-3 felhasználó ugyanúgy megérdemelte volna, még jobban is, mert durvák voltak, én viszont csak levezettem a teróiám, ami egy elfogadott dolog szakértői körökben! Tudom az ott nem az volt, ezért kár erőltetnem! Szóval ment a beszólogatás, én észérvekkel írtam mégis én lettem egyedül tiltva holott pont a másikakat kellett volna! Erre annyit lehet mondani csókosok mindenhol vannak! Ilyen a rendszer igaz?! Csókosok!!! :no: Ez a post nem is fog lekerülni ameddig nem oldják fel a nevem, vagy nem törölnek! Én adtam választási lehetőséget! Tessék cselekedni és eldönteni végre mit akar RSK, mi egy ilyen oldal, egy fórum érdeke! Mert ez így nem korrekt!! :bye:

Szerző: gaborjozsef

1 komment

Címkék: PRIVATE

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr655864024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymous 2011.11.27. 18:11:02

red87 writes:

Helló!
Más választási lehetőség nem lévén, törölve lettél az RSK rendszeréből. Személy szerint vállalom a felelősséget ezért, bár továbbra sem gondolom, hogy hibáztam volna, mindenesetre nem óhajtok erről vitát nyitni.
Egy dologra kérnélek, tisztelettel: őszintén gondolkozz el azon az egy dolgon, hogy mostmár a második fórumból akarnak kidobni Téged, rövid idő alatt, mindkét helyen számos ellenséget szerezve magadnak. Biztos, hogy másokban van a hiba? Biztos, hogy a Neked ugró 10-20-30-40 ember a hibás, csak és kizárólag? Vagy esetleg lehet valami mégis abban, amit mondanak?
Ennyit kérek, ezen agyalj.
Részemről befejeztem.
Köszönöm a figyelmedet!
Red87 (Piros Dániel)
RSK Vezetőség