Nagykanizsának van büszkesége is. Ez az. Rengetegen voltak idén úgy is, hogy a helyszín kiterjesztésre került - alig fértünk el. Nem tudom nem megemlíteni, hogy az egerszegiek is elég egyértelműen ennek ellenpárjaként rendezték meg a szüreti fesztiváljukat erre a hétvégére téve. Sőt Keszthely is készült valamivel. De lényegtelen, eltörpülnek ez mellett, mert ezen évek óta ott kell lenni, a hangulat oltári :D Jó borok, változatos programok, dödölle.. én vadpörkölttel eszem. Sokat nem tudnék írni róla.. pénteken a Beatrice koncert hatalmas volt Nagy Feróval, pedig sok számát nem ismerem, de igen jó arc. Pár videót kiteszek ide ami természetesen itt nálunk készült:

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr765864115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motorfan600ccm 2013.09.16. 13:09:23

Helyes. A nyarat igy kell nyomni. Nalunk Karcagi Birkafozo Fesztival van. Az is jo. Mindegyiknek megvan a feelingje. De hogy meg dodollet nrm ettem az is biztos :lol:

gaborjozsef 2013.09.16. 18:09:55

Mert te más tájakon vagy. A dödölle az meg táj jellegű étel :D :D
süti beállítások módosítása