SuperSuzukiSwift!

2013.03.30. 11:05

Egyszerű telefonom van, de van rajta navigáció! Mivel sokszor hasznát vettem már, és a napokban is kellett, ill. remélem a jövőben is többet lesz rá szükségem, ezért kicsit tuningoltam: Számtalanszor voltam már úgy, hogy hosszú út előtt figyelnem kellett, hogy fel legyen töltve a telefonom. Mivel ez egy kiszolgáltatott érzés, ha az ember autóval távolabb megy, és tudja nincs töltésre lehetősége (a GPS használat meg erősen szívja le az akksit), ezért jött a kreatív ötlet: hiszen létezik szivargyújtóba dugható USB kimenetű töltő, amire nekem szükségem van, így utánanéztem több helyen, és vettem egyet ami árba se a legolcsóbb, mégse drága, meg minőségbe is jónak tűnt.
Ezután megfogalmazódott bennem egy navigáció tartó ötlete, mert kézben tartva vagy letéve nem is olyan biztonságos és hatásos a navigáció, mint mikor a látóterembe van. Tehát ideális volt a szélvédőre rögzítés. Mivel tudatos életet élek, előrelátó vagyok, ezért most már nyugodtan használhatom a navigációt olyan esetben is, mikor éppen tudom merre járok, csak még nem vagyok elég ismerős az úton. Főleg sötétben kitüntetett haszna van a dolognak, mert előre látom az út vonalvezetését, egy-egy éles kanyart, vagy a falvakat, így készülni tudok rá gázelvétellel, tehát fékezést és felesleges üzemanyagpocsékolást elkerülve. És a lemerüléstől sem kell tartanom! Profi!!!

Mennyibe került mindez? A telefonom adott volt, csak a töltőt vettem hozzá és a tartót, ezek ára együtt sem haladta meg a 4000 Ft-ot. Hyper gazdaságos autóm van, a gazdaságos konstrukcióból kiindulva az abroncsokon a navigáción és egyéb kényelmi funkciókon át, az egyik legolcsóbban megvalósítható profi közlekedési eszköz birtokában vagyok. :D

süti beállítások módosítása