Vásároltam egy haj - bár azt is írják szakáll - nyírót a neten. Már a vásárlástól elállni nem tudok hiszen több hét eltelt. De legalább ahol vásároltam, ott kaptam egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt ami nagyon korrekt annak tükrében hogy 8 vagy 9 ezerért vettem a gépet, és ők nem tehetnek róla, hogy a Babyliss ilyen szar!

Egyúttal próbáltam jelezni a gyártó felé, hogy ez a gép nem jó, konstrukcióval van probléma, mert amúgy működik...és mások is ugyanezt a tapasztalatot osztották meg a webshopban a tapasztalatoknál, hogy begyűjti a hajat...

A babyliss.hu oldalt találtam, ami úgy gondoltam, hogy segíthet nekem ebben. Nem segítettek. Mivel én máshol vettem a gépet és erre hivatkozva - mondjuk ki - le sem szarnak, idézem a levélből:

"

Kedves József!

 

Sajnálattal olvassuk a fennálló problémát. Ennél a készüléknél az említett problémát nem tapasztaltuk. Attól hogy írnak hasonló problémáról az interneten attól egy termék még nem lesz selejt.

 

Sajnos a kérését nem áll módunkban teljesíteni ugyanis a jelenleg hatályos adatvédelmi rendelet tiltja hogy 3 fél információit adjuk ki.

[...] ............... "

 

Na ennyit a Babyliss-ről! Soha többet nem veszek ilyen szart. No comment...

Ahol meg vettem, ott vásárolni fogok ez után is, mert tényleg tök korrektek, hogy még egy 5000 ft-os vásárlási utalványt felajánlottak, amit azóta el is költöttem. Pedig ők nem tehetnek róla, hogy egy gyártó konstrukciós hibával piacra dob egy gépet... 

Egyúttal kár, hogy ez a gép a kukába való, mert csak fej nélkül, "nullás" módban tudok csak vele nyírni, vagy hajvágáskor többször le kell venni a fejet üríteni, és a "pöcök" amivel a hajhosszat állítom, hamar tönkre fog így menni...

Remélem erre a sorsra jut az a szolgáltató/forgalmazó is, aki így kezeli a problémámat egy konstrukciós hibával kapcsolatban, hogy harmadik félre hivatkozva, nem továbbítja a panaszom a gyártó felé! 

Sziasztok!

ui. 2022 év végén sikerült eladnom ezt a fos, gyakorlatilag kétszer használt hajnyírót féláron, és új évben vettem egy Philips HC5630/15 típusút, amivel viszont már tökéletesen elégedett vagyok, a hajat szépen kidobja, sokkal minőségibb ráadásul Li-ion akkumulátoros!  Soha többet Babyliss! Nem azért, mert szar volt ez az 1 gép, hanem azért, mert a panaszkezelésük kritikán aluli és nem fogadják el a videóval alátámasztott hibát, mert szerintük nincs ilyen probléma vele, pedig mások is írták a termék vélemény rovatánál!!!

Új OTP Internetbank

2022.10.13. 08:42

Most már egy ideje nem lehet használni a régi smartbankot, pedig nagyon jó volt. Nem volt egyszerű kivezetni gondolom sokan ragaszkodtak hozzá, ahogy én is. Mindmáig nagyon lobbizik az OTP azért, hogy az új internetbankra regisztráljunk, de én azóta se tettem ezt meg, s nem is fogom. Számítógépen attól még be lehet lépni csak kell külön kódot kérni a telefonra, nem nagy dolog. Azért van a passzív ellenállás részemről is, mert egyrészt sok negatív tapasztalatot olvastam felhasználóktól az új internetbankról, másrészt meg úgyis tervezik fizetőssé tenni, szóval akkor tartsák meg maguknak, enélkül is elég sokat levonnak a semmire. Remélem, hogy megbánták, vagy meg fogják bánni, hogy egy jó szolgáltatást / alkalmazást tönkretettek, megszüntettek.

süti beállítások módosítása