Zalaegerszegi jégcsarnok

2014.10.26. 21:53

3 éve gyakorlatilag heti rendszerességgel jártam Nagykanizsáról korizni Zalaegerszegre, jegyeztem: volt szezon, amelyikben 48-szor voltam. zalaegerszegi-jegcsarnok-belepo.jpg

Idén, múlt szezon végén, március-április környékén bíztattak bennünket a jegyárusításnál, hogy vegyünk nyugodtan bérletet, következő szezonban el fogják fogadni. 

Nem így történt! Szerencsére én nem vettem, egy barátomnak maradt meg egy tízalkalmasból 1 db (képen), de több barátom is pórul járt. Mindegy, előfordul az ilyen.

Most viszont ezen túl pofátlanul magas lett a jegyár, 750 ft-ról felemelve 1000-re, ami nem kevés, de nem is ez a durva, hanem az, hogy a bérletet megszüntették teljesen, így a korábbi 500 ft / alkalommal szemben csak a belépőre 1000 Ft-ot kell szánni.

Úgy gondolom rossz marketing stratégia az, ha nem teszünk különbséget a törzsvendégeink, és az alkalmanként beesők között. Ezzel a politikával én nagyon nem értek egyet, és szerencsére nem a megélhetésem múlik rajta, de akkor is felhagyok a rendszeres korcsolyázásra járással, ameddig ilyen viszonyok vannak. Én azt vallom jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint.

A jó társaságot sajnálom csak, akikkel szuper volt ott együtt korizni. 

Nekem egy út így is 2500-3000 ft-ba került + jegyár, de akkor ezt az összeget a jövőben inkább költöm el mondjuk valamelyik étteremben egy finom ebédre, vagy egy napra pihenek belőle Zalakaros nagyszerű fürdőjében.

Nem hiszem el, hogy fiatalnak, öregnek, messzebbről érkezőknek, rendszeresen járónak ugyanannyiba kerüljön a belépő, ami nem lenne baj, ha még versenyképes lenne, de jelenleg a legdrágább hely lett a környéken. Az, hogy a szolgáltatás színvonala is javul-e, az a jövő zenéje... 

Kymco Vitality 50 2T

2014.10.23. 17:45

Csak kíváncsiságból kerestem a Unix webes felületén a robogómhoz milyen alkatrészek vannak. És mit ad Isten, pont belebotlottam a régi Kymco Vitality-m képébe. Hát ilyen népszerű vagyok, hogy az én robogóm lesz a képe a típusnak. Megtisztelő számomra, egyébként a bikepics-ről lophatták le, mert oda töltöttem fel, de nem baj.

Hiába, egyre népszerűbb vagyok! :D 

kymco-unix.jpg

süti beállítások módosítása