Adidas calshot sportcipő

2014.10.29. 09:00

Bár a blogom autó-motor témáról szól, néha vannak más termékek is, vagy egy kis életmódi. Ez a bejegyzés azért született, mert nem hagyhatom szó nélkül, hogy a szar minőséget is drágán adják.

Adidas calshot cipőmet tavasszal vettem a Deichmannba. Már két alkalommal egymás után egy bizonyos Nike sportcipőt vettem, és ez az Adidas még drágább is volt, jobban is tetszett, így gondoltam változtatok.. Kívül-belül minőséginek tűnik ugyan a cipő, de mégis gyenge az összeszerelés.

3 hónapot sem hordtam, de a talpa kezdett elválni. Úgy, hogy nem ebben voltam éjjel-nappal, sőt az utcán sem járkáltam benne esőben, mivel autóval járok. Tehát nagyon kíméletes körülmények között járt így. 

Visszavittem, gariba csinálják meg, ragasztottak, két hét után ugyanez. Szinte csak hétvégén hordom, így nem is foglalkoztam vele mostanában sem.

Ha fél év gari van, már lejárt, de ma megpróbálom visszavinni, mert ez nem állapot.

Ha rendszeresen hordtam volna, és utcán is mentem volna benne esőbe, akkor már teljesen tropa lenne.

Elég szomorú, hogy egy 14 ezer ft-os cipő ennyit ér, de sajnos mai világunkban ez egyre több mindenre igaz, hogy a "nagy" márkák kalap szart sem érnek, és bizonyos lenézett márkák meg szárnyalnak (pl. motorban a Kymco isteni), de ki tudja az is meddig tart.

Régen a Nike cipőim általános-középiskolás koromban, mikor szinte csak abba jártam, elbírtak 1-2, esetleg 3 évet is! Pedig azokban tényleg jártam!

Az Adidassal egyidőben, de csak 3800 Ft-ért vásárolt piacos Wink cipőm többet ér, tovább tart, mint ez a több mint 3x annyiba kerülő Adidas.

Na, ennyit szerettem volna, remélem majd minden gyártónál kibukik a szar - és sikerül mindenkinek megtalálni a jót, és a rosszak gyártója megkapja méltó ajándékát a sorstól.

süti beállítások módosítása