Street Rod ... és társai

2015.01.26. 10:29

Ki játszott még rajtam kívül régen ezzel a játékkal? De jó is volt, most gagyinak tűnhet, pedig biztos hogy jobb időtöltés volt ez akkoriban, mint most a facebook. Nagyon szerettem.streetrod.png

De ugyanígy a régi Sim Cityt, vagy valami repülős játék, aminek a nevét (talán F19?) sem tudom, vagy a már újabbnak számító de még mai szemmel mindig régi dolgokat, Red Alert, Dune2000, Settlers II. aztán még újabbak, Grand Theft Auto II, Rally Championship2000, Need For Speed különböző verziói, például a Porsche Unleashed, Colin Mcrae Rally, Grand Theft Auto Vice City, és ez utóbbi volt, amivel abbahagytam a számítógépes játékokat.

rallychampionship2000.jpg

 Kb. 10 éve már nem játszom, maximum elvétve rövid időre, ha nagyon ráérnék. Egyrészt az idő fontosabb, másra kell, másrészt a számítógépem is a régi maradt. De jól van így. Sok telefonon játszható játék is komolyabb már ezeknél. De jó érzés visszaemlékezni, néha még játszani is ezekkel. Szuper idők voltak. Aki játszott ezekkel, vagy hasonlókkal azokból a időkből, nyugodtan írjon, és ossza meg, mert valószínűleg nekem sem jutott eszembe minden, de jó érzés emlékezni, mivel is játszottunk gyerekkorunkban. Értelmesebb volt, mint facebookozni, vagy lövöldözős játékot játszani. Ez utóbbi akkor is volt persze, de én nem rajongtam érte. Pl Doom3D. Hú, most jutott eszembe egy fegyveres játék, ami jó volt, de nem tudom a nevét. Azt hiszem az volt a cél, hogy börtönből ki kell szabadulni. Szobákból szobákba menni, keresni a kijáratot, közben rendőröket eltenni láb alól, különben ők tettek volna el. Tudja valaki a nevét? Eszembe jutott! Wolf 3D (!!! wolfenstein 3D)

süti beállítások módosítása