Telefonkiraly.hu

2018.11.01. 18:31

Eladtam az egyszerű okostelóm, így szükségem volt egy másikra. Megvoltak a preferált készülékek, láttam, hogy jó áron lett egyik a lehetséges jelöltjeim közül, így lecsaptam rá, 31e Ft helyett 25-ért, a telefonkirálynál.

Másnap már láttam, hogy megdrágult a telefon a weboldalukon, de nem aggódtam hiszen én olcsóért rendeltem, max szkeptikus voltam, hogy megjön-e, mivel komolytalannak tűnt már a webshop is, az ár meg túl olcsónak.

1 hét után sem jött visszajelzés, e-mailemre nem reagáltak. Felhívtam őket, és állítólag nincs készleten, nem is lesz, csak erről elfelejtettek tájékoztatni. Engesztelésképp választhatok másik készüléket beszerzési áron. Oké, mondtam de telefonon egyből nem tudok mit mondani, így e-mailben érdeklődtem. Szintén azt mondták a  másik készülékre, ami érdekelt, hogy nincs, és nem is lesz, és egy következő e-mailemben megint más készülékek után érdeklődtem, illetve jeleztem egy adatot, ami rosszul szerepelt az oldalon, válaszoltak is, megköszönték, hogy szóltam, csak éppen az érdeklődésemre felejtettek el válaszolni, mennyiért adják oda a telefont.

Az árukereső boltértékelésébe is leírtam a tapasztalataimat, miszerint komolytalan webshop, nincs készletük, vagy csak csalogatónak vannak az áraik, és nem lehet annyiért venni. Sablon szöveggel reagáltak, hogy átmeneti készlethiány előfordulhat, illetve hogy én nem tudtam másik készüléket választani, egyhez ragaszkodtam mindenáron, ami nem igaz!!!! Hazug, kamus banda! Kár, hogy az ő reakciójukra nem lehet már reagálni az árukeresőn, ezért is tettem meg itt ezt, ezek után én főleg senkinek nem ajánlom, hogy ilyen komolytalan helyről rendeljen.

Végül a 220volt-ról rendeltem meg 31-ért, tehát nem kifejezetten akciós, de elfogadható jó áron. Ha előbb rendelem, mikor telefonkirálynál volt akciósan (de ez ugye kamu) írva, akkor 28-ért az enyém lehetett volna, képet is mellékelek. Ez is a telefonkirály hibája! Nagyon gyorsan megjött a 220volt-tól a teló. Bár most rendeltem tőlük először, de nem merült fel bennem kétség, úgy, mint mikor a telefonkirálytól rendeltem. Tudtam, hogy meg fog jönni a készülék. Ahogy már máskor is rendeltem így netről, emag, extreme digital, digitalko, mall.hu stb. Normális működőképes webshopok, de telefonkirálynak már a neve is komolytalanságot sugároz, ami be is bizonyosodott ezúton.

telefonkiraly.jpg

süti beállítások módosítása