Magyar Telekom aljas lehúzás

2020.02.17. 10:41

 Pár éve bevezette a Vodafone a Tuti tarifát rendkívül kedvezményes percdíjakkal.

Erre a Telekom lépése volt a Domino Most opció, ami nagyon szuper dolog.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig életképes lesz ez a kedvezmény, mert egyébként a Telekomra nem jellemző ez az önszántából kedvezmény adás, hiszen Telekom, T-mobile, Westel, Westel900-ként sem éppen az ügyfélbarát magatartásáról volt híres, mindig is egy lehúzó aljas banda volt a szememben. Érdekes persze, hogy még mindig náluk vagyok, de minek váltogassak? Pont néztem, tavaly durván egész évben 4000 Ft-ot költöttem telefonálásra, mert itthon vezetékesről úgyis ingyen hívok, meg amúgy mobilon mindig csak a legszükségesebb dolgokat beszélem meg, nem vagyok a csacsogós típus. Szóval megszokásból Telekomos vagyok, meg mert ennyi miatt nincs értelme váltanom. A Domino Most valószínűleg csak azért maradt meg, mert a Vodafone is fenntartja még a Tuti tarifát, és muszáj nekik konkurenciát állítani. Ha ez nem lenne, újra lehetne 100 Ft-os percdíjért beszélni. 

Most, hogy blogbejegyzést írok ennek oka van. 

Jó ideje már a Domino Most-ot ugyan továbbra is díjmentesen lehet használni, de 30 naponta lejár, és csak a Telekom alkalmazásban lehet bekapcsolni. Még ezzel sem lenne probléma, de ugye érződik a dolog, hogy arra hajaznak, hogy elfelejtsd bekapcsolni, és addig drágább percdíjért beszélj!

Mi sem igazolja ezt jobban a tegnapi, meg az utóbbi eseteknél. Már "késve" küldik a tájékoztató sms-t, hogy lejárt a 30 nap.

Példa tegnap reggel:

06:16kor a telekom alkalmazásban jártam, láttam, hogy már nem aktív a Domino Most kedvezményem. Noha SMS-t még nem kaptam róla. Természetesen bekapcsoltam rögtön..

07:36kor jött az SMS, hogy bekapcsolták a szolgáltatást! Tehát jó 1 órát késett! De a következő igazolja legjobban, mekkora egy undorító aljas banda a Telekom:

este, 21:57kor érkezett meg az az SMS, ami arról tájékoztat, hogy a Domino Most opció 30 napos időszaka letelt! (természetesen a szolgáltatás már aktív, hiszen reggel bekapcsoltam, csak ez a tájékoztató sms, hogy lejárt, szándékosan így el van csúsztatva, ez a mocskos csalásuk!!!)

Nem tudom mikor járt le, lehet, hogy már előtte nap, vagy napokkal, de hogy több, mint 15 órás késéssel, tehát 1 napot el tudsz beszélni anélkül, hogy észrevedd milyen drágán beszélsz, ez undorító, mocskos aljas lehúzás! EZ A TELEKOM! 

Szerencsére én alig telefonálok, így nem estem e csapdába, de ez sokaknál gond lehet.

Nem hiszem el, hogy ez véletlen lenne, mikor a bekapcsoló SMS meg tudott érkezni, igaz az is késve, meg egyébként ha feltöltöm az egyenlegem, vagy egyenleglekérdezést kérek az okostelefonomon, rögtön megjön rá a tájékoztató sms, hogy a *102# egyenleglekérdezés megszűnt!

Figyeljen mindenki!

De legjobb lenne, ha a fogyasztóvédelem rájuk szállna, és megbírságolnák, mert ez az etikátlan üzleti magatartás évtizedek óta jellemzi a többször nevet változtatott szolgáltatót! 

Van még egy telekomos számom okostelefonban, arról tudok képernyő mentést is csinálni beteszem ide, hasonló időeltolódások vannak, mint amit fentebb írtam (ezen is 6.16kor aktiváltam reggel a domino mostot)

aktivalas.jpg

MAJD ESTE::::

lejarat.jpg

 

Ui. Még nagyobb köcsög a Telekom, már próbáltam keresni, de a tarifákat sem lehet sehol megnézni, kiderítettem, hogy Domino FIX díjcsomagban vagyok, és arról sehol egy szót nem szólnak, mennyi a hálózaton kívüli percdíjam! Márpedig ezek arra szoktak 100Ftokat lehúzni percenként, ha más mobilt hívsz... Rabló szemét banda... 

süti beállítások módosítása