Motorozgatás

2010.04.11. 13:45

A "túráról" nem sikerült ezidáig írnom, pedig már több mint 1 hét telt el. Különlegessége volt, hogy két egyforma motorral mentünk, mert jó barátom is ilyet vett időközben, és a V-Nafta üzemanyagtöltő állomáson kezdtük tele tankkal, ugyanis szerettük volna megtudni, melyik fogyaszt jobban. Ennek megfelelően a nap végén is teletankoltunk.
Végülis nem volt semmi extra, jól éreztük magunkat, nem siettünk, és igazán messze se mentünk, inkább a környékbeli helyeket ismertük meg jobban. Kányavári-szigetek, Keszthely és Hévíz környéke, Nemesbük, Zalaköveskút stb..
Otthonosan mozgunk Keszthelyen és Hévízen, mert kedvenc helyeink közé tartoznak. :)

Ezek azok a helyek, amiért érdemes hazajárni a szürke Budapestről: a jó levegő, a tiszta, rendes város melynek látványa jó érzéssel tölt el, hiánya nem pótolható semmi mással.
Bár ez egy személyes blog és nem való ilyeneken hasonlót írni, de úgy gondolom kell ide.

Mai napon szavazunk, és bízok benne, hogy végre eljön az az idő, mikor a vidék újra megbecsült része lesz az országnak, érdemes lesz itt dolgozni, élni és tervezni. Ezt kellene elérni. Mert az elmúlt 8 évben szart se csináltak.
Hálisten több embernek felnyílt végre a szeme. Persze vannak akik sose változnak, meg akik "engem nem érdekel a politika, mindegyik hazudik, lop..." felkiáltással siránkoznak, de hagyjuk őket... Most itt a lehetőség, és ez engem jó érzéssel tölt el. Szóval szeretném, ha jobb lenne vidéken, és tanulmányaim befejeztével itt tudnék érvényesülni.


A végeredmény. Tényleg nem mentünk sokat, 209km lett, de elég ahhoz hogy a fogyasztáshoz eredményt hirdessünk. Sajnos én fizettem a többet. Ez kb. annyit jelent, hogy tankolásonként (ugyanis itt még nem volt "üres" egyikünk tankja sem) az én motorommal simán vesztek egy Nagykanizsa-Zalaegerszeg távot. Azért ez nem kevés, függetlenül attól, hogy a 3 liter / 100 km körüli átlagfogyasztás nagyon jó. Engem az mozgat, ha neki kevesebb, nekem miért ne lehetne annyi? A következő poszt majd erre is választ fog adni.


A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr775863982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása