Hypermiler GáborJóska!

2012.06.29. 20:15

Hypermiler GáborJóska már megszűnt létezni! Városban ha lehet 60-at mindig megyek (ez mondjuk előtte is így volt), országúton 100 körül is megvan (70-80 helyett), ahol nincs trafi veszély és lehet menni ott több! :) Már aki 90-et megy csak azt is megelőzöm :)

Szóval nem vagyok igazi hypermiler! Miért döntöttem így, miért jó ez nekem? Mert a felesleges gyorsítást, így a pluszfékezéseket továbbra is elkerülöm, bár a guminyomást 2-2,2 bar környékén tartom, a normális olaj továbbra is játszik, a fogyasztásom így se sokkal több. Úgyhogy nálam a hypermilerkedés igazából minden, csak az nem, hogy országúton is 60-80 között járjak, mert az nekem agyrém :) Pl. városba is ezért megyek keveset autóval - hiszen ez egy hypermiler szemlélet, hogy ha lehet oldjuk meg más módon a közlekedést, üzemanyagot spórolunk, a környezetet védjük, szóval városba alig megyek, és ezért is olyan baráti a fogyasztásom így az országúti 100-ak ellenére :) Meg hát jó ez a kis suzi, hosszú váltó, kis súly, megfelelő motor :) 5 liter baráti átlag 100-as tempóhoz, klímával!

Összességében: olyan kicsi ennél az autónál a különbség, a hypermiler énem, meg a normális között, (kb fél liter), hogy az időben való szarakodás miatt nem éri meg csigázni :) Meg hát már azok közé tartozom, akik nem hozhatnak szégyent a suzukis társadalomra. Kanyarodni se szokott senki úgy, mint én :) Kihozom belőle a maximumot!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr905864044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása