Kedves olvasó!

Szeretettel köszöntelek. Ez az első ilyen alkotásom itt az Operán.
Majd néha-néha levések ide pár dolgot, bár nem hinném hogy sokakat érdekelne, de sokan szokták így, és jól tud esni... A blogot, albumot lehet kommentelni is.
TESSÉK KOMMENTELNI! (névvel - köszönöm)
Az "emesen szpész" helyett is most inkább ide pakolgatok.

Vannak privátabb jellegű albumok, esetleg blogok, melyek hozzáférhetősége csak azoknak biztosított, akik be vannak regisztrálva és a Barát listán vannak elfogadva.

"Idegenek" ezeket az albumokat abszolút nem látják, számukra olyan, mintha nem is lenne.
Ha az átlag látogató számára rejtett dolgokat látni szeretnéd, feltétlenül szólj nekem (örömmel veszem) küldök meghívót - beregisztrálj - , és barát listán legyél. Utánna bejelentkezés után automatikusan megjelennek a rejtett dolgok. Viszont ha nem vagy bejelentkezve, és barát listán sem vagy, akkor úgy fogod látni az oldalt, mint bárki, szóval messze nem mindent. Valószínűleg amikor ezt olvasod, pont ilyen "mezei" userként látod az oldalt. Úgy érzem ez természetes, hogy bárkinek nem mutatok meg bármit. Tény; aki ide eltalál, nem hiszem hogy ne ismerne engem :)


Tudom, bolond vagyok :jester:

A képek 90%-át Nokia 6230i telefonommal készítem, sokat fotózgatok vele, úgyhogy lesz mit feltölteni. A képeket az eredetinél (1280x1024) valószínűleg kisebb méretben fogom feltölteni, 800x600ban talán, a túl nagy képeknek úgy sincs értelme egy ilyen oldalon, az a készítőnél jó helyen van :)

Jó mazsolázást!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr135863949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androa 2006.05.01. 09:05:25

Meglestelek emberke, süti a lap! Élljen a pia meg a csodás kétkerekűek!!!!! jee
süti beállítások módosítása