JÓóÓ idő? Túra?

2009.12.28. 21:30

Gondoltam eleresztek most egy gyors posztot. Az ünnepek előtt volt egész enyhe idő. Ki is használtam. Egyik nap Pákóval motoroztunk napnyugta előtt a Kis-Balatonhoz. Szenteste napján meg Balázzsal Börzöncére és az Isten háta mögé. Karácsonykor Bázakerettye, Kistolmács, hú ekkor hazafele már nagyon hideg volt...megfogadtam hogy többet 10fok alatt nem indulok városon kívülre motorral mert hazafele már 0 fok környékére csökkent a hőmérséklet aminél fél órát egyhuzamba 80 km/h átlaggal én is fázom.
Csak a Kis-Balatonról rakok be egy képet, mert a többi helyen nem sikerült ilyen díjnyertes képeket készíteni. Na nem miattam, hanem hanem az évszaknak/időjárásnak betudhatóan.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr905863972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinyti 2009.12.28. 22:12:14

Jó kép!
Valamelyik albumban láttam, hogy N79-cel készült a kép. Tiéd? Arra cserélted az öreg 6230-ast? Lassan öt hónapja nekem is az van. Az Omniánál megbízhatóbb, de nem igazán győzött meg. Ha most kéne, akkor valószínűleg nem ilyet vennék. Én sokat kattogtatok telefonnal is, sőt legtöbbször csak az van nálam, így szempont nálam a jó kamera. És hát ezen a téren nem domborít valami emlékezeteset a masina. Inkább egy jó erős átlag. Az Omnia friss szoftverrel nagyon jó képeket csinált, szinte már vetekedett a régi 3MP-es Kodak gépünkkel, aminek azért van objektíve, nem csak egy kis kémlelőnyílás, mint a telókon. Jó fényben lehet jót, csak ritka, hogy elég világos legyen, és a nap se tűzzön, mert egyiket sem tolerálja a Nokia...

gaborjozsef 2009.12.28. 23:12:38

Originally posted by pinyti:Jó kép!
Valamelyik albumban láttam, hogy N79-cel készült a kép. Tiéd? Arra cserélted az öreg 6230-ast?

Kössz. Nekem még a 6230i-m van, azzal már egy ideje nem próbálkozok mióta megörököltem tesómtól a samsung digimax v3asát. Jó teló, több mint 5 éve nálam. Még egy darabig megtartom mert mint telefon tökéletes és kinézetre is klasszikus forma nagyon bejön. Veszek rá új elő-hátlapot és szép is lesz (mert most csúnya kopott) Karácsonyra kaptam új fényképezőt, úgyhogy azzal nyomom :) Örülök neki, csak a régi gépet (említettem, samsung) sajnálom de akkor is muszáj belátnom hogy eljárt felette az idő, főleg az akkumulátor miatt zavart, a rövid üzemidő és nagy áramfelvétel. Igazából még bőven nem merült le az akksija de a gép nem kapcsolt be vele és ez volt a fő probléma meg szerintem ez is általába a gond a Nikkel-metálhidrid akkukkal működő gépeknél. Új akksiknál is ezt produkálta. A mostani fotógép li-ionos akksival működik ami már alapból ugye jobb, de erre rájön a kisebb fogyasztás. Így igazából annyira mégse sajnálom a régi gépet :) Az új amúgy is "meggyőzött" ez idő alatt. Ez a kép a Pákó n79-esével készült, sajnos engem akkor a samsung akkumulátorai cserben hagytak, az istenért nem kapcsolt be velük, melegíteni is hiába próbáltam. Sajnos benne volt a pakliban, nem voltak feltöltve a kiruccanás meg hirtelen elhatározás volt. A töltési idő annál amúgy 14óra volt, az új gép akksija 2 óra alatt feltöltődik meg erre nem gáz a rátöltés sem :) Szal nem lesz többé aksi-probléma :)
süti beállítások módosítása