Korábban hivatkoztam rá, hogy írok.

Valószínű azért lett palinon át a sebesség 70-ről korlátozva 50-re, hogy az idegenek inkább használják az elkerülő utat, ahol gyorsan lehet menni. Csak ezzel velünk, helyiekkel szúrtak ki.
Nem nagyon érzem, hogy csökkent volna erre a forgalom (az elkerülő viszont elég gyér forgalmú, mint a képen is látszik), a sebesség meg eléggé szar így palinon át nekünk. Múltkor láttam a civil suziból mértek, de azóta is láttam, akkor rendőrkocsiból nyomták, szóval nem árt tényleg betartani az 50-et.

Az elkerülő út környékén áll a víz, nem tudom mennyire lesz jó neki...mondjuk az autópálya környékén is ugyanez van.

Ami inkább ciki, hogy ez egy új út, de átadás után rögtön érezni rajta, hogy nem hibátlan. Akárcsak az autópálya, ugyanígy volt (a volt-ot nem azért írom, mert most jó, nem csináltak vele semmit, szarnak épült, és ennél már csak szarabb lesz - akárcsak ez az út, amiről most regélek)

Nem vágom, hogy ilyen munkát miért vesznek át, és miért nem képesek hibátlan utat készíteni, kezdettől fogva huplis, ráz.
Ha valaki tud valamit, tessék, lefényképeztem ezen minden rajta van, az illetékesekkel együtt. Tessék reklamálni, mert én csak a billentyűzetemet tépem itt, amúgy semmit nem csinálok. Valaki kezdjen már valamit..

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr115864001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása