Mol EvoNeo

2012.08.11. 16:22

Ma tankoltam újra. Igazából arra voltam kíváncsi kevesebbet fogyaszt-e vele az autó, de ezt nem lehet megmondani. Amit a spirtmonitorba beírok nem lehet teljesen pontosnak venni, mivel van, mikor kattanás után még rátankolok 2 litert, kb ennyi a max. Van mikor kevesebbet, van mikor többet tankolok kattanás után, van, mikor csak kattanásig, mint ma is. Igazából bekalkulálva ezt, meg a vezetési stílusom - elég rendesen mentem mostanában - kijelenteni nem merem biztosan, de érzésre ha van is különbség, nem észrevehető. Úgyhogy én maradok a sima 95-nél, főleg, hogy levettem ezt az EvoNeos töltőpisztolyt, és még semmit nem raktam a kocsiba, 1 cseppet sem, máris 47 ft-on volt a mérőóra... Fasza, mi? :D
Na jó, lehet még 5 litert tankolok kannába, hogy megnézzem milyen a színe a simához képest, ill. szagmintát veszek!
És mivel Evoneo van most is a kocsiba, lehet megpróbálok kicsit hypermilerkodni (90-100 fölé nem menve) vele 600km-en át, és következőleg is kattanásig tankolni pont, és akkor meglátom, hogy a hypermileres 4,5-ös átlagfogyasztáshoz képest, elmegyek-e kevesebbel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr255864051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cynthimproved 2012.08.11. 16:08:18

Hello
My name is Cynthia and i seek for true friendship and
partner so i contacted you, please if you don't mind i will like
you to reply my mail back so i can send you my picture
and tell you more about me,
Cynthia......my email..(cynthiajobe@hotmail.com)
Kisses

...../
süti beállítások módosítása