Óraállítás!

2012.10.28. 11:18

Elkeserítő látni, hogy az emberek többsége nem óraállítás párti. Pedig ezen kimutathatóan spórolunk, és azért az energiával ha tudunk gazdaságosan bánni, akkor tegyünk úgy!

Ha nem lenne óraállítás, akkor ez a téli idő lenne nyáron is. A sok idióta ember, aki ellenzi, gondoljon már bele, milyen szar lenne, hogy nyáron már - eddig - 4 óra fele világosodott, akkor óraállítás nélkül már hajnali 3-kor világos lenne, és 4 óra körül felkelne a nap... Mikor még rengeteg ember alszik!

Részemről nagyon haszontalan dolognak érzem azt, ha kint világos van, és valaki alszik. (hacsak szegényem nem éjszaka dolgozik)

Nem mellesleg ez azt jelentené, hogy kevesebb napos órát élnénk át. Kell ez nekünk? Ha nem állítanánk órát, még több lelki sérült, depressziós, búval baszott ember lenne, mert többet élnénk sötétségben!

Úgyhogy maradjon csak az óraállítás meg, így helyes! :)

Aki arra panaszkodik, hogy nehéz neki az átállás, azt legszívesebben elküldeném több műszakos munkarendbe, és akkor megtudná milyen a kemény élet!

Ugyanis azt nem hiszem el, hogy embereknek évente 2x megszokni 1 óra változást olyan nehéz lenne. 1 hét alatt simán hozzá lehet szokni TUDATOSAN készülve az óraállításra, már 1 héttel előtte attól függően hogy előre, vagy visszaállítjuk az órát kell mindig kicsit közeledni az új időhöz lefekvés/kelés tekintetében, és kész! Csak hát sok a droid, panaszkodni, azt tudnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr415864061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobi64 2012.10.29. 16:10:50

a naphiányos depresszióról gyerekkoromban nem is hallottunk. azt se tudtuk, hogy létezik. egy két hónapot nehogy ne bírjon már ki valaki. öregapám sose volt depós, mert nem ért rá ilyen ökörségekkel foglalkozni. akkor még tudtunk örülni egy kis télnek is. :)
süti beállítások módosítása