Óraállítás!

2012.10.28. 11:18

Elkeserítő látni, hogy az emberek többsége nem óraállítás párti. Pedig ezen kimutathatóan spórolunk, és azért az energiával ha tudunk gazdaságosan bánni, akkor tegyünk úgy!

Ha nem lenne óraállítás, akkor ez a téli idő lenne nyáron is. A sok idióta ember, aki ellenzi, gondoljon már bele, milyen szar lenne, hogy nyáron már - eddig - 4 óra fele világosodott, akkor óraállítás nélkül már hajnali 3-kor világos lenne, és 4 óra körül felkelne a nap... Mikor még rengeteg ember alszik!

Részemről nagyon haszontalan dolognak érzem azt, ha kint világos van, és valaki alszik. (hacsak szegényem nem éjszaka dolgozik)

Nem mellesleg ez azt jelentené, hogy kevesebb napos órát élnénk át. Kell ez nekünk? Ha nem állítanánk órát, még több lelki sérült, depressziós, búval baszott ember lenne, mert többet élnénk sötétségben!

Úgyhogy maradjon csak az óraállítás meg, így helyes! :)

Aki arra panaszkodik, hogy nehéz neki az átállás, azt legszívesebben elküldeném több műszakos munkarendbe, és akkor megtudná milyen a kemény élet!

Ugyanis azt nem hiszem el, hogy embereknek évente 2x megszokni 1 óra változást olyan nehéz lenne. 1 hét alatt simán hozzá lehet szokni TUDATOSAN készülve az óraállításra, már 1 héttel előtte attól függően hogy előre, vagy visszaállítjuk az órát kell mindig kicsit közeledni az új időhöz lefekvés/kelés tekintetében, és kész! Csak hát sok a droid, panaszkodni, azt tudnak.

 

Hétvégén Intersparoztam, és ott leltem 1 üveg Soproni Fekete Démon Meggy ízesítésű sörre. Kiírva se volt sehol, hogy van ilyen, de ott volt a sima Fekete Démonok között ez az 1 db. Meg is vettem azonnal, bár az árát nem tudtam...de egyébként kb. azonos árban volt a sima barna sörével.

Korábban már leírtam, hogy én inkább a barna söröket preferálom, és nem is értem, miért a világos sörök annyira menők. Nos, ezek a sörök még ízesítetten is minimum 4 % alkohol tartalmúak, tehát nem érzi úgy magát az ember, hogy csak egyszerű üdítőt iszik. Fontos tudni hogy ez a sör nem sziruppal, hanem valódi gyümölcsitallal készült, semmi mesterséges abrakadabra.

Beírva a keresőbe is kiderült számomra, hogy egy újításról van szó a Soproninál, tehát ilyen Démon gyümölcsös sörök eddig nem voltak. Remélhetőleg máskor találok majd a polcon többet is, bár "limitált"-nak hirdetik.
Nem éppen olcsó, de nem is az a drága sör. Én úgy gondolom ha már egyszer sört iszok, meg kell adni a módját, így ezt, és tulajdonságait nézve megéri az árát, mert egy természetes, megfelelő mennyiségben fogyasztva egészséges ital, nincsenek benne mesterséges cuccok. Gratula :) Ez a poszt is azért íródott, mert próbálom rávenni az embereket az a minőségi választásra, gondolom ha beválik a Soproninak, és lesz piaca, akkor többet is gyártanak majd. Úgyhogy ne a szemetet igyátok, gyerünk a boltba, és minőségi sört, Soproni Fekete Démont piáltok :P

süti beállítások módosítása