Kavics..

2013.02.10. 07:15

Kellett nekem felvetnem legutóbb ennek a kavicsos kátyúbetemetésnek a lehetséges következményeit...
Tegnap pont kaptam is egy kavicsot a szélvédőmre... Nem repedt végig, de egy kis ponton ponton sérült, az ujjam áthúzva rajta reszelős, az ablaktörlőlapát nyilván nem szereti. Remélem nem is fog továbbrepedni. A külső kavicsfelverődések a motorháztetőre, kerékjárati ívekbe meg nem is említem, mert az általános dolog, de a szélvédőm eddig volt szűz...most végre megb@szta egy kavics.

Miért írom ezt? Azért mert az útra nem kavics való, ahol az autók mennek 90 km/-h val vagy többel! Tessék itt az eredménye! Ki fizeti ki a károm?

Nem tudom leírni milyen mérhetetlen dühöt érzek és nem agitálok senkit sehova, de nagyon elegem van ezekből az állapotokból.

Ahogyan abból is, hogy van nálunk egy olyan népség, akik sorozatosan szülik a bűnözőket, kapják a segélyeket, és akkor pont ezek fosztják ki, meg kötnek bele azokba az emberekbe, akik nélkül ők már rég elpusztultak volna. Felháborító dolog, na! Persze tisztelet a nagyon kevés kivételnek, mert én hiszek benne, hogy vannak köztük jó emberek, csak arányaiba iszonyat kevés.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr1005864074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása