Cseppek

2012.07.14. 21:14

Nem sűrűn mosogatom az autót, így lekezeltem teflonos wax-szal. Ez ihlette meg a jelenleg fenti csíkban lévő cseppes hátteret is, az ekkor készült képeimből vágtam ki :)
Hogy jó-e ez így ki-ki maga döntse el, mert elvileg vízlepergető hatású, de álló autónál sokkal-sokkal több vizet megtart az autó, mint enélkül :) viszont mégis úgy gondolom hogy egy külső védelmet ad neki, így következő mosásnál könnyebben lejönnek a szennyeződések, és a nap is kevésbé árthat neki. - De ezek csak feltételezések :) Viszont az biztos, hogy több vizet megtart álló helyzetben az autó, saját tapasztalat, és fórumokon is olvastam ilyen meglátásokat. - álló helyben így talán lassabban is szárad meg. ?

A meglepetés akkor van, mikor elindul az autó, és a menetszél hatására a cseppek tényleg szépen legurulnak, láthatóan a visszapillantó tükörben :)

A kép reggel készült, éjszaka eső volt, de amúgy is benedvesedik az autó mindig éjjel :D

Nagy kép, külön ablakban megnyitva, vagy lementve látható az eredeti méretben is, nem csak így képernyőhöz igazítva :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr465864046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása