Elhagyom a várost.

2013.05.16. 08:34

Csak úgy hülyeségből csináltam ezt a képet, de egész jó hangulatú lett. Délután az akkumulátort kapcsolóra kötöttem. Ennek az a lényege, hogy egy kapcsolóval azonnal áramtalanítani tudom a járgányt. Azért volt erre szükség, mert ha már 1,5 liternél kevesebb benzin van benne a műszerfal gyújtás lekapcsolása után halványan világít sötétben, és minél kevesebb a benzin, annál jobban. Gyengén, de akkor is fogyaszt. Most már nem lesz időm, meg egyelőre pénzem sem, hogy foglalkozzak a javíttatásával (lehet értelmetlen is lenne, apró probléma ez ahhoz, ha esetleg drága lenne a javítás) ez egyelőre tökéletes megoldás, azt leszámítva hogy az időt azt nem fogom többet a műszerfalon figyelgetni. De így most nyugodtabban állok itthon kevés benzinnel a tankban, mert itt 1,5 liter is kb. 40 km-re elég.

Itt van a videón látszik, hogy gyújtás ráadásakor kigyúlik minden az normális, aztán kialszik, csak az üzemanyag mennyiségre figyelmeztető lámpa marad égve. Amint leveszem a gyújtást kialszik az is, és a műszerfal halványan világít. Lezárva - kulcsot kihúzva is... Érdekes, na. Ezt oldottam meg az áramellátás kapcsolóval történő azonnali megszüntetésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr475864095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymous 2013.05.18. 06:05:36

alvaro writes:

Ezzel vajon mit akartak elérni? Ha a benzint sajnálod bele, feszültséged se legyen? :D

gaborjozsef 2013.05.18. 07:05:00

Sajnos én sem tudom, de szerintem ez egyedi eset, másnak biztos nem ilyen, csak valami nálam nem jó.
süti beállítások módosítása