Ilyet lehet csinálni...?!

2013.09.03. 08:34

Megnéztem ezt a videót és szörnyűlködtem 
Több okból is, az egyik az, hogy egy ilyen szép és működőképes autót muszáj szétzúzni? Ha már mindenáron ezt kell csinálni, nem lehetne az alkatrészeit felhasználni? És egyáltalán, ha már ezt kell csinálni, nem úgy lenne korrekt, ha a folyadékokat, olajokat, és egyéb veszélyes anyagokat leengedjük az autóból és nem hagyjuk a természetbe folyni..?!

Én sosem bírom megérteni az ilyen embereket, a szomorú, hogy ezek teszik tönkre a világunkat, hiába próbáljuk sokan óvni a környezetünket. Tönkreteszik a talajt, meg mennyi hulladékot csinálnak? Csak egy kis odafigyeléssel, mennyi felesleges környezetterhelést el tudnának kerülni..!!

Pusztuljon meg az ilyen, aki ezeket kitalálta, hogy így semmisítsenek meg autókat.

Ha az autógyártók komoly környezetvédelemre és odafigyelésre vannak kötelezve, elvárható lenne ez a megsemmisítés / újrahasznosítás területén is...!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr405864112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborjozsef 2013.09.03. 09:09:43

Jöhet vélemény ha valaki tudja miért csinálják ezt..!

És miért nem lehet legalább a folyadékokat leengedni előtte? Mert látszott hogy csurog belőle minden.


Meg az angoljából nem sokat értek sajnos, megmondom őszintén. Aki tudna fordíthatna, mit karattyol ez a huszár.

anonymous 2013.09.03. 15:09:36

alvaro writes:

Mikor láttam a bejegyzésed, azt hittem, valami facebook hős lesz, aki nagy ügyesen szétver egy kocsit, de nem. Ez a bürokratikus idiotizmus. Arról magyaráz egyébként, hogy illegálisan faragták át a kocsit, hogy veteránként hozhassák be az országba, de lebuktak vele, a hatóságok bevizsgálták a jáművet és alkalmatlannak minősítették arra, hogy amerikai utakon közlekedjenek vele. Azt mondja, nem adhatják el ők se, mert illegálisan átalakított jármű.

Szerintem mondjuk alkatrésznek ki lehetne mérni, az nem nézne ki ilyen bután, többet érne, mint a 30 dollár, amit ócskavasként kaphatnak érte (ő mondta, fogalmam sincs az amerikai ócskavas-árakról), és nem szennyeznék vele teljesen fölöslegesen a környezet...

A folyadékok leengedésére vonatkozó észrevételed pedig 100%-ig helytállónak érzem.
süti beállítások módosítása