Talán írtam már valamelyik bejegyzésemben, hogy a bal oldali küszöb rozsdámra rá egy évre előjött a jobb oldalon is. Idén 12 éves lesz az autó, a Toyota normális gyártó, és megjavították nekem garanciába. 

Tavaly több kellemetlen meglepetés ért az Autocolor Kft. által végzett garis javítással kapcsolatban, amit le is írtam itt:

Tavalyi bejegyzésem

Most jöhet a folytatás. Egyébként a márkaszervizbe itt Kanizsán nagyon rendesek, idén is kaptam egy csereautót, míg az enyémet javították, egy új Yarist, 26 km-el. Szóval le a kalappal.

De amit Kaposváron a hivatalos Toyota garanciális karosszéria javító műhelyben megengednek maguknak, azt továbbra is elfogadhatatlannak tartom és csodállom, hogy működhet egy ilyen vállalkozás a világelső márka "szolgálatában".

Sejthető egyébként, hogy a Toyota-nak ez a javításom sokszázezer ft-ba került, amit nyilván jóval olcsóbban ki tudtak hozni a karosszériás műhelyben, így az én garanciális javításomon jó pénzt tudtak keresni, ami nem lenne baj, csak illene a részletekre odafigyelni, nem állandóan hibákat elkövetni!

szonyeg1.jpg

Idén "csak" a jobb hátsó nem is olyan rég vásárolt újszerű plüss szőnyegemet sikerült kiégetniük, egy nagyobb, és több, fényképen nem is látható apró pöttyök formájában. 

szonyeg2.jpg

Itthon lemostam az autót ma, bár nem volt koszos, csak kicsit poros, és így jobban át tudtam nézni, van-e valami szokatlan. Találtam még egy dolgot: a keréktárcsa belseje mind ugyanolyan az összes keréknél, krómozott, még ha enyhén kopott is, míg a jobb hátsónál, ahol javítottak full matt, kopott, sárga. Hogy mit csináltak vele, vagy elcserélték-e nem tudom, de nekik ezt elvileg ki sem kellett volna vegyék a helyéről, ha nem centírozzák.

ilyen1.jpg

ilyen2.jpg

Nagyjából ennyi. Az autónak persze kissé most is fényezőműhely szaga lett, ami elfogadható, bár a belseje full poros lehetett megint, mert vannak arra utaló jelek, noha most szerintem átadás előtt leadták egy kisebb takarításra, ami nyilván nem hozza az én alaposságom színvonalát.

Ennyi röviden, a Toyotát, mint márkát szeretem, de soha többet Autocolor, kibaszottul haragszom rájuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr3012603943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborjozsef 2017.08.11. 11:13:47

Utólag kaptam új szőnyeg szettet, ami korrekt dolog, de alapvetően odafigyelést várnék el a munkavégzés során is.
süti beállítások módosítása