Józsefvárosi piac

2010.09.15. 22:25

Kapcsolódó post: http://my.opera.com/gaborjozsef/blog/show.dml/9698831

Azt hittem, kaphatok olcsón a Józsefvárosi piacon Nokia HS-23 headsetet. Nagy nehezen 2500-ról sikerült 2000-re lealkudni, de így is kidobott pénz volt. A bal fülébe érezhetően halkabban szól, a telefonba meg elég nehezen megy bele és nehezen is jön ki. Egyébként elég hasonlónak tűnik, nagyon nehéz észrevenni rajta, hogy nem eredeti.
Sajnos ilyen világban élünk, gillette pengét, és mindent, így telefon tartozékokat is hamisítanak, ami miatt a gyártó joggal lehet mérges, hiszen amellett, hogy bevételtől esik el, a silány minőségű termékek megtéveszthetik a fogyasztókat, így azt hiszik, hogy eredeti, és ilyen szar minőségbe készült, pedig csak egy nagyon hasonló hamisítvány.

Tanulságom:

Ezelőtt 7 éve voltam a józsefvárosi piacon. Most ennyi idő után visszamentem. De többet ott nem fogok venni a büdös életbe semmit.
És máshonnan se veszek olcsón, bizonytalan forrásból, mert eddigi tapasztalataim alapján ráfizetés minden ilyen.
Másoknak is ugyanezt javaslom, ne támogassuk a csalókat, főleg úgy, hogy mi fizetünk rá! Tehát mindenképp megéri a minőséget keresni, kicsit drágábban, de olcsón megvenni biztos forrásból. Ugyanis ezt én 2500-ért jó helyen már meg tudtam volna venni eredetibe. Csak hát ez is annak tűnt, de manapság a gillette pengével is bebizonyították nekem, hogy a csomagolás nem minden, nem jelenti azt, hogy eredeti is van benne... És alapjába véve az se lenne akkora baj, ha hamisítvány, csak legalább lenne használható! Többet józsi piac soha!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr415863993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása