Elvitték...

2014.04.30. 09:43

Az a helyzet, hogy így áprilisba mint írtam friss műszakis lett az autó... Ennek megfelelően bár nem akartam kifejezetten eladni, inkább jövőre ilyenkor, de meghirdettem, mert gondoltam most nincs kényszer, hogy eladjam, jó áron van "pofám" feltenni. Kb. 80-100 ezerrel drágábban, mint amennyiért lehetne venni ilyet. Persze sokat számít az állapot, meg a karbantartások, amik nálam mindig megtörténtek, tehát lehet, hogy amit 80ezerrel olcsóbban vesz az ember, az messze nincs ilyen. Sőt, biztos. A vevőm azt mondta, hogy 100ból 1 ilyen swift ha van, ami sérülésmentes mindenhol, mint az enyém. Úgy látszik, neki ez fontos szempont volt. És erre az autóra tényleg nem kell költeni a jövőben, ami várható maximum az a féltengely porvédők cseréje, és talán egy új akksi. Mindent megkapott. :) Hiányozik azért, mert ilyen olcsó fenntartású autóm nem tudom mikor lesz. Ez amellett, hogy több mint 40ezer km alatt kevesebb, mint 4,8 literes átlagfogyasztással elment, még dinamikus is volt. Az utóbbi időben rendre 4,5 literes átlagfogyasztásokat mértem, azért is sikerült az össz átlagot 4,8 alá vinni, konkrétan 4,78 literre. Szép emlékek, egy jó kis kocsi. Most úgy néz ki Corollába ülök, apu meg vesz helyette egy fiatalabbat... 

swift-belso4.jpg

Szerző: gaborjozsef

4 komment

Címkék: suzuki swift

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborjozsef.blog.hu/api/trackback/id/tr706099466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motorfan600ccm 2015.01.14. 12:17:35

Hy.

Mire megtaláltalak az operablog vége óta, addigra meg eladtad. :-). Gondoltam rá én is, hogy eladom, mert nagyon jó árakon mennek most elfele. Viszont nincs opció helyette.

Futottam azóta jó pár 4.x literes fogyit én is, tényleg meg kell tanulni vezetni hozzá, és ezt érteni is kell, hogy mit jelent, nem pedig hőbörögni a sok padlógáz a 68 lónak racernek. Én nézegettem nyomatékgörbét is, ott körül próbálgattam a dolgokat és tényleg működik a dolog.

Ha lesz majd Corolla és blogolsz, szívesen olvasok róla, szervízelésről, stb.

Péter

gaborjozsef 2015.01.14. 13:27:37

@motorfan600ccm:

Szia. Köszi, hogy írtál. Corolla van, már május óta csak én használom és azóta beletettem 11 ezret. :)
Köszöni jól van, jó kis autó, persze fogyasztásban sajnos nem veheti fel a versenyt a Swifttel..

motorfan600ccm 2015.01.14. 20:44:57

Miért?

Mennyiket fogyaszt?

gaborjozsef 2015.01.15. 09:40:55

mert kicsit nagyobb a motorja is, de főleg azért mert nehezebb és a váltó áttételezése rövidebb, 100-nál 3ezret forog. Abszolút használat függő, de nagy szerencse kell, hogy 5 alá kerüljön a fogyasztás, míg a suzukival ugye simán 5 alatt tudtam lenni. Durván fél literrel eszik többet a nagy átlagban, normális használatnál, de ha tiporja neki az ember akkor szerintem 1 literes különbség is kijöhetne, de ez csak szubjektív, érzésre ugye... A gyakorlati tapasztalat normál használatnál fél liter különbséget mutat.
süti beállítások módosítása